Najlepsi z najlepszych...
to ja pierwszy polece co¶ co mi sie podoba³o:
- wszystkie czê¶ci Pi³y... ostry horror... Ci o s³abych nerwach niech lepiej nie ogl±daj±
- Pojutrze.....taka katastrofa ca³ego ¶wiata, pó³ Ziemii zamarza i pokazane jest jak ludzie walcz± o prze¿ycie
- Zdarzenie...... Jakie¶ tam ro¶liny wydzielaj± py³ki przez, które ludzie umieraj±, pokazane s± poszczególne etapy choroby
- American Pie ( wszytskie czê¶ci).... pewnie ka¿dy wie
- Straszny Film ( wszystkie czê¶ci).... pewnie ka¿dy wie
- Gol ( tylko pierwsza czê¶æ)... o m³odym ch³opaku, który z biedy zosta³ wielkim pi³karzem
- Znaki.... na ziemi pojawiaj± siê kosmici. TO NIE JEST JAKA¦ KOMEDIA, prêdzej horror!!
- Lêk... horror
- Joint venture... o zielenincedia, co
- Szalony Weekend... kome¶ typu American PIe
- Szalony akademik.. kome¶ typu American PIe
- Halloween... kilka czê¶ci, o zabójstwach horror
- Wycieczka na studia... komedia
- Dziewczyna z s±siedztwa... ch³opak zakocha³ sie w dziwce
- Teksañska masakra pi³± mechaniczn±... horror o zabójstwach
- Honey... dawno ten film ogl±da³em i nie jestem pewny czy o to chodzi... wiec obejzyjie
Jak by kto¶ chcia³ który¶ z tych filmów niech pisze
Podajcie co¶ ciekawego
Labirynt Fauna - mocny film, trudny film, ale nieziemski:) horror/dramat/fantasy - c¶ w tym klimacie. mrocznie, Hiszpania, wojna ¶wiatowa.
Hostel - co¶ jak Pi³a [kocham Pi³e] ale troche zabawniejsze
[Rec] - genialny horror, znów Hiszpania
Jestem legend± - biologicznie plus Will Smith
Wojna ¶wiatów - gigantyczne stwory z wnêtrza ziemi chc± nas pozabijaæ, chuj wie po co. ale ³adne
Jagodowa mi³o¶æ - romantyczne, no i ja kocham jagody Nie wiem, czemu oni nie chcieli je¶æ tego ciasta.. oO jakie¶ freaki
,,Szósty zmys³'' i ,,piêkny umys³'' - to chyba zna ka¿dy. genialne:)
na razie tyle, jest pó¼no.
Hubert napisał:
t
- Zdarzenie...... Jakie¶ tam ro¶liny wydzielaj± py³ki (...)
Ju¿ mi siê nie podoba, sorry ;p
Nie umiem tak z g³owy, ale pierwsze my¶li siê postaram napisaæ. Wiec:
- Pulp fiction. Komedia, Quentin re¿yserkiem to wiadomo, + reszta jego filmów te¿.
- Donnie Darko. Taki filmik fajny, po prostu no ;p. (nie by³em recenzentem nigdy, sorry xd).
- Good Will Hunting. Pono co¶ w stylu piêknego umys³u, sam nie zweryfikuje bo tego drugiego jeszcze nie widzialem, trzeba bedzie nadrobic.
- Dancer in the dark. Musical, dramat, muzykê skomponowa³a sama björk, która gra te¿ g³ówn± rolê, must-watch taki troche xd
- Efekt motyla. Taki filmik, mo¿na obejrzeæ.
- Forrest Gump. Z sentymentu - run forrest, run!
no i nie wiem, pó¼niej siê dopisze ;p