Najlepsi z najlepszych...
Macie wyrecytowaæ mi to nawet obudzeni nago o 1:27 na Kamczatce.
1. Admin ma zawsze racje.
2. Jak nie ma racji to siê myli.
3. Jak siê myli to macie przejebane.
4. Co nie znaczy, ¿e wolno go poprawiaæ.
5. Jak ju¿ poprawiasz Admina nie rób tego zbyt natarczywie.
6. Wszyscy macie siê kochaæ, szanowaæ i tolerowaæ swoje pogl±dy, jakkolwiek g³upie i bezsensowne by nie by³y.
Osiem "Naprawdê wola³bym ¿eby¶ nie":
1. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie zachowywa³ siê jak jaki¶ ¶wiêtoszkowaty, fa³szywie pobo¿ny dupek, gdy opisujesz M± Doskona³o¶æ. Je¶li niektórzy ludzie nie wierz± we mnie, to trudno, nic siê nie stanie. Naprawdê, nie jestem do tego stopnia pró¿ny. Poza tym, nie chodzi o nich, wiêc nie zmieniaj tematu.
2. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie u¿ywa³ Mojego istnienia jako narzêdzia do uciskania, ciemiê¿enia, karania, patroszenia lub bycia z³o¶liwym wobec innych. Nie wymagam sk³adania ofiar, a czysto¶æ jest niezbêdna je¶li chodzi o wodê pitn±, a nie o istoty ludzkie.
3. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie ocenia³ ludzi na podstawie tego, jak wygl±daj± lub jak siê ubieraj±, jak mówi±, lub... Dobra, po prostu b±d¼ mi³y, OK? I wbij to do swojej têpej g³owy: mê¿czyzna = cz³owiek. Kobieta = cz³owiek. To samo = to samo. Nikt nie jest od nikogo lepszy, chyba ¿e mówimy o stylu. I przykro mi, ale to podarowa³em kobietom i niektórym facetom, którzy widz± ró¿nicê pomiêdzy kolorem morskim a fuksj±.
4. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie zaspokaja³ siê w sposób, który obra¿a ciebie albo twojego ochoczego, zgodnego, pe³noletniego i dojrza³ego psychicznie partnera. Odno¶nie do tych, którzy mogliby protestowaæ – my¶lê, ¿e odpowiednim wyra¿eniem jest „pierdolcie siê”, chyba ¿e uznaj± to za nieprzyzwoite. W tym wypadku mog± wy³±czyæ raz telewizor i i¶æ dla odmiany na spacer.
5. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie sprzeciwia³ siê fanatycznym, sadystycznym, szowinistycznym i pe³nym nienawi¶ci pogl±dom innych NA CZCZO. Zjedz co¶, a potem zabiegaj o pierdo³y.
6. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie budowa³ za miliony dolarów ko¶cio³ów/¶wi±tyñ/meczetów/kaplic dla Mojej Doskona³o¶ci, podczas gdy pieni±dze lepiej wydaæ na (wybierz sam):
1. Skoñczenie z bied±
2. Leczenie chorób
3. ¯ycie w pokoju, namiêtn± mi³o¶æ i obni¿enie kosztów kablówki
Mo¿e jestem wszystkowiedz±cym, idealnym istnieniem, ale w ¿yciu ciesz± mnie proste rzeczy. Wiem lepiej. Jestem Adminem.
7. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie rozpowiada³ ludziom wokó³, ¿e do ciebie przemawiam. Nie jeste¶ a¿ taki interesuj±cy. Wylecz siê z siebie. I mówi³em ci, ¿eby¶ kocha³ bli¼niego, czy nie poj±³e¶ aluzji?
8. Naprawdê wola³bym, ¿eby¶ nie czyni³ bli¼niemu, co tobie mi³e, je¶li mi³e s± ci, hm, rzeczy, które wymagaj± mnóstwa skóry/smaru/wazeliny. Jednak je¶li mi³e jest to te¿ tej innej osobie (zgodnie z numerem 4), zajmij siê tym, zrób zdjêcia, i do diaska, za³ó¿ kondom! Naprawdê, to kawa³ek gumy. Gdybym nie chcia³, ¿eby by³o ci przyjemnie, gdy to robisz, doda³bym ci w tym miejscu kolce albo co¶.