Najlepsi z najlepszych...
W najbli¿szym czasie, czyli po zakoñczeniu roku planujê zorganizowaæ ognisko. Wstêpnie jest to pi±tek ale je¿eli pewna kwestia mi nie pójdzie po my¶li to ognisko bêdzie we wtorek albo ¶rode.
Jakby kto¶ by³ zainteresowany to moge to przybli¿yæ w szkole lub na gygy.
MrsApple napisał:
omówimy wszystko w czwartek na spotkaniu klasowym, bo chyba wiecej tych imprez siê nam szykuje
Jakim spotkaniu klasowym?
ja chce wiedziec co i jak i przede wszystkim nie wiem jak tam dojechac (z tego co sie orientuje nie tylko ja). wiec moze spotkajmy sie grupa kto moze w plocku i potem razem pojedziemy ;]
Co i jak? Hmm
Dojazd... Poprostu wsiadacie do autobusu linii 5 na dworcu i jedziecie a ja po was wychodze
Co i jak... No to nie wiem ognisko zaczyna sie tak o 19... trwa ca³± noc, chyba ze ktos nie bedzie mia³ si³, np bêdzie niewyspany lub zmeczony.
Jak co¶ jeszcze to pytajcie.
Hubert napisał:
MrsApple napisał:
omówimy wszystko w czwartek na spotkaniu klasowym, bo chyba wiecej tych imprez siê nam szykuje
Jakim spotkaniu klasowym?
W CZWARTEK NIE IDZIEMY NA LEKCJE TYLKO PIÆ NAD WIS£E!
Hubert napisał:
o kurde. w czwartek to ja w ogóle nie przyje¿dzam. Jutro wpadne na chwile z komisem za³atwiæ i jak co¶ to wam wszystko powiem.
no to przyjed¼ i pójdziesz z nami:P co za problem?rodzice zadowoleni, ¿e syn chodzi do szko³y, klasa zadowolona, ¿e idziesz z nami piæ